Concordia

VÄLKOMMEN TILL CONCORDIA CATHOLICA!

CONCORDIAS VERKSAMHET

Concordia Catholica är en katolsk förening med syftet – alltsedan starten (år 1895!) – att främja samvaron mellan katoliker i Stockholmsområdet under lättsamma former och med kristen och kulturell inriktning. Vi arrangerar föredrag, museibesök, studiebesök och andra spännande aktiviteter. Träffarna avslutas (nästan) alltid med en god kvällsvard och förstås kaffe med dopp samt trivsam samvaro. De flesta av våra aktiviteter äger rum i Storstockholm, oftast i S:ta Eugenia, men även i Marie Bebådelse kyrka eller S:t Eriks katolska domkyrka och alla är givetvis välkomna oavsett var i landet man bor.

Majoriteten av medlemmarna är katoliker, men även bekännare av andra trosriktningar samt sökare finns med. Vi värnar om att alla – oavsett trosinriktning – ska känna sig hemma i föreningen. Vi försöker med andra ord leva upp till det con cordia betyder: med hjärtat.

Vi brukar träffas tre gånger under hösten (september-december) och fyra gånger under våren (januari-maj). Oftast håller vi, som nämnts, till i S:ta Eugenias lokaler och startar då kl 19.00. Träffarna är så gott som alltid på en vardag (vilken kan variera).

Traditionellt gör vi också någon gång under sommaren en heldagsutflykt med abonnerad buss (ibland ihop med t ex Josefsföreningen eller Katolsk Historisk Förening).

MER OM CONCORDIA

Besök gärna vår hemsida för lite mer information.

Du kan också titta på S:ta Eugenias anslagstavla, där vi oftast sätter upp ett blad om nästkommande program.

Kostnaden för en kväll med föredrag eller annan andlig spis följt av middagsmål inkl. fika är 150:- för medlemmar och 170:- för övriga.

Om du önskar bli medlem är årsavgiften 100:- för enskild person och 130:- för hel familj.

Något för dig? Kom gärna med på en sammankomst!

Du är varmt välkommen!

Jozef Saers

Concordias ordförande
070-533 42 32
jozef@saers.com

Concordia Catholica

Den årliga utflykten

Vårutflykt till Tyresö slott 2008

Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.