SEKU – Läger och andra aktiviteter

Kommande läger

Vinterläger för Åk 9

Vårt vinterläger för åk 9 äger rum under sportlovet, mellan den 24-28 februari 2024, på Marielunds lägergård i Ekerö. Exklusivt för konfirmander i årskurs 9, utgör detta läger en integrerad del av deras konfirmationsundervisning. Under lägret utforskar vi konfirmationens betydelse, helighet, kroppens teologi och olika böneformer. Konfirmanderna får delta i mässor, gemensam bön och lära känna varandra i den katolska gemenskapen. En del av lägertraditionen är vår legendariska lek STRATEGO. Priset för lägret är 1500 kr och betalas till SEKU PlusGiro nummer 85 66 68-9. Om det finns ekonomiska svårigheter, kontakta huvudansvarig, p. Jörg på jorg.nies@sanktaeugenia.se

Bönevakan - Påskförberedelse med SEKU

Bönevakan är en tradition i SEKU sedan 10 år tillbaka och äger rum mellan skärtorsdagen och långfredagen. Ungdomar samlas för att minnas de viktigaste stunderna i Jesu liv, inklusive hans dödsångest i Getsemane. Förutom vakan inkluderar programmet mässa, festlig måltid, böneworkshops och bikt på skärtorsdagen. På långfredagen förbereder vi barnens korsvägsandakt med teater och lovsång samt ett karitativt pass för att hjälpa behövande. Bönevakan är gratis och riktar sig till ungdomar födda år 2008-1995. Mer information och anmälningslänk kommer i början av mars.

18+ Läger för tidigare konfirmander

Vårt första 18+ läger äger rum under Kristi himmelsfärdshelgen mellan den 8-12 maj. Temat är Din andliga väg i vuxenlivet. Lägret fokuserar på ämnen som kyskhet, kallelse, bönerutiner och vittnesbörd med föreläsningar av präster och andliga ledare såsom p. Thomas Idergard och d. Antonio Bajlovic. Lägret är för ungdomar födda mellan 1998-2005 och kostar 550 kr. Mer information och anmälningslänk kommer inom kort!

Sommarkollo för barn

Vårt sommarkollo äger rum mellan 12-21 juli och är fyllt med lekar, temadagar, bön och bad. För barn som aldrig varit på kollo tidigare, förvänta er en vecka fylld av kul och nya vänner. Föräldrar bjuds även in till vårt årliga knytkalas och talangjakt. Anmäl dig nu för en plats på årets sommarkollo genom anmälningslänken: Sankta Eugenias Sommarkollo 2024.

Konfirmandernas sommarläger

Konfirmandernas sommarläger äger rum mellan 13-21 juli och erbjuder konfirmanderna en möjlighet att samlas efter konfirmationen. Med lekar, gemensam bön och temadagar blir det en underbar chans att komma varandra närmare och stärka tron tillsammans. Mer information och anmälningslänk kommer i början av mars.

Pilgrimsresa för styrelsen

Vår ungdomsstyrelse är inbjuden på en andlig pilgrimsresa till Rom mellan den 1-12 augusti för att stärka sin tro och gemenskap. Mer information skickas ut till styrelsemedlemmarna.

Reunion-Helg för förra årets konfirmander

Församlingen välkomnar förra årets konfirmander på en exklusiv Reunion-helg. Tid och plats för evenemanget meddelas inom kort.

Kickoff-Läger för Åk 8

Kickoff-lägret för Åk 8 äger rum mellan den 20-22 september 2024 på Marielunds lägergård i Ekerö. Endast för konfirmander i årskurs 8 HT2024. Lägret markerar starten på konfirmationsundervisningen med undervisning och gemenskap. Mer information vid registreringen den 7 september.

Höstlovsläger för 12-15 år

Välkomna till årets höstlovsläger mellan den 26-29 oktober. Ett perfekt tillfälle att lära och ha kul med lekar, mässa och temadagar. Lägret är för ungdomar mellan årskurs 6-9 och kostar 650 kr. Anmälningslänk kommer i slutet av augusti.

Kommande läger 2024

Kontaktperson

Elias Abraham

Sammankallande för 15+ Utskott
073-672 78 43

Arrangör

15+ Utskottet
Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.