SEKU – 15+ Fredagsträffar

15+ FREDAGSTRÄFFAR

På fredagskvällarna samlas vi ungdomar för exempelvis spännande diskussioner, lek, bakning och mycket mer skoj. Varje fredagsträff har sitt eget unika tema och program.

Kvällarna kickar igång direkt efter 18:00-mässan med en lättare måltid, och sedan drar vi igång kvällens planerade program. Efter att vi har avslutat kvällens aktiviteter samlas vi för kvällsbön i kyrkan, och sedan kan du välja att hänga kvar i ungdomsrummet.

Schema för 15+ fredagsträffar

Så här ser schemat för våra 15+ fredagsträffar ut:

● 18:00 – Mässa
● 18:45 – Tilltugg
● 19:30 – Kvällens program
● 21:00 – Kvällsbön
● 21:20 – Häng

Dessa träffar erbjuds en gång i månaden och är främst riktade till ungdomar mellan 15 och 18 år, men vi välkomnar också äldre ungdomar. Träffarna är gratis, och du behöver sällan anmäla dig i förväg. Bara kom som du är och var med på en givande kväll i gemenskap med andra katolska ungdomar!

MÅNADENS UNGDOMSAKTIVITETER 15+

VÅRENS 15+ TRÄFFAR

Välkomna på vårens första 15+ träff!

Välkomna till terminens första träff! Vi inleder med gemensam mässa klockan 18.00, varefter vi drar igång med kvällens program. Under denna träff kommer vi att tillsammans kolla på en film och stärka vår tro. 15+ träffarna är utmärkta för att komma närmare Jesus tillsammans med andra ungdomar med samma mål. Vi hoppas kunna se många av er på plats. Må Gud välsigna er alla!

(Andra Timotheosbrevet 2:15-16) “Gör allt du kan för att bestå provet inför Gud, som en arbetare som inte har något att skämmas för, en som rätt utlägger sanningens ord. Håll dig ifrån deras gudlösa prat, för de kommer att gå längre och längre i ogudaktighet.”

19 april

Bibelstudie

Terminens andra träff kommer att vara en bibelstudie, och alla är såklart välkomna. Vi kommer att studera Bibeln för att bättre förstå och lära oss om Guds ord.

Vi inleder med mässa klockan 18.00 och därefter sätter vi igång med programmet. Detta är ett väldigt bra tillfälle att komma närmare Herren, genom att studera Hans ord tillsammans med andra ungdomar. Vi hoppas att så många som möjligt kommer. Må Gud välsigna er alla!

(Andra Timotheosbrevet 3:14-15) “Kom ihåg vilka lärare du har haft och att du ända sedan barnaår är hemma i de heliga skrifterna; de förmår ge dig den kunskap du behöver för att bli räddad genom tron på Kristus Jesus.”
17 maj

Grillkväll

Vårens sista träff är en grillkväll med olika lekar och naturligtvis massor med bad. Detta är ett väldigt bra sätt att påbörja sommaren tillsammans med andra katolska ungdomar. Vi kommer att göra 5-kamp, och detta är ett utmärkt tillfälle att komma närmare varandra och bygga laganda. Vi ses där, och må Gud välsigna er alla!

(Hebreerbrevet 10:24-25) “Låt oss ge akt på varandra och sporra varandra till kärlek och goda gärningar, och låt oss inte försumma våra sammankomster, som några brukar göra, utan uppmuntra varandra, och detta så mycket mer som ni ser att dagen närmar sig.”juni

Kontaktperson

Elias Abraham

Sammankallande för 15+ Utskott
073-672 78 43

Arrangör

15+ Utskottet
Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.