Det här är SEKU

Ungdomsverksamhet - SEKU

SEKU – Sankta Eugenia Katolska Ungdomsförening är dedikerade till att hjälpa unga människor att fördjupa sin tro, finna en gemenskap med andra katolska ungdomar och växa som människor. Ungdomsverksamheten vill stödja unga mellan 6-28 år att skapa balans och livsglädje i sina liv genom bön och handling.

För att uppnå detta erbjuder SEKU en mängd olika aktiviteter och en plattform där unga kan ställa frågor, lära känna varandra och uppleva en kyrklig gemenskap med Gud i centrum, samtidigt som vi har kul. Vi träffas på fredagskvällar där vi riktar oss till olika åldersgrupper: 15+, 18+ och 23+. Vi har även separata grupper för tjejer och killar, som syftar till att fördjupa tron och främja samhörigheten mellan unga katolska kvinnor och män.

Förutom våra regelbundna träffar erbjuder vi läger och andra större evenemang flera gånger om året, anpassade för olika åldersgrupper mellan 6 och 28 år. Du hittar detaljerad information om varje aktivitet direkt här på vår webbplats. För att hålla dig uppdaterad om våra olika evenemang, följ oss på Instagram under användarnamnet @EUGENIAUNGDOM, där vi marknadsför samt påminner om alla våra träffar, aktiviteter och läger!

MÅNADENS UNGDOMSAKTIVITETER

Nyheter för Barn & Unga!

Kontaktperson

Rodas Berhane

Huvudstyrelsen

Huvudstyrelsen

Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.