SEKU – Killgruppen

15+ FREDAGSTRÄFFAR

På fredagskvällarna samlas vi ungdomar för exempelvis spännande diskussioner, lek, bakning och mycket mer skoj. Varje fredagsträff har sitt eget unika tema och program.

Kvällarna kickar igång direkt efter 18:00-mässan med en lättare måltid, och sedan drar vi igång kvällens planerade program. Efter att vi har avslutat kvällens aktiviteter samlas vi för kvällsbön i kyrkan, och sedan kan du välja att hänga kvar i ungdomsrummet.

Schema för 15+ fredagsträffar

Så här ser schemat för våra 15+ fredagsträffar ut:

● 18:00 – Mässa
● 18:45 – Tilltugg
● 19:30 – Kvällens program
● 21:00 – Kvällsbön
● 21:20 – Häng

Dessa träffar erbjuds en gång i månaden och är främst riktade till ungdomar mellan 15 och 18 år, men vi välkomnar också äldre ungdomar. Träffarna är gratis, och du behöver sällan anmäla dig i förväg. Bara kom som du är och var med på en givande kväll i gemenskap med andra katolska ungdomar!

MÅNADENS UNGDOMSAKTIVITETER 15+

VÅRENS TRÄFFAR

Fastan och bible study

Vi välkomnar alla killar till vårens första träff där vi kommer att fördjupa oss i fastan genom en föreläsning och bibelstudier. Denna träff är en bra möjlighet till att lära oss mer om vår tro och hur det är att fasta som katolik. Dessutom är detta ett bra sätt att förbereda sig inför påsken helgen efter. Vi hoppas att kunna se så många som möjligt av er på plats. Må Gud välsigna er alla!

(Matteus 6:17-18) “Nej, när du fastar, smörj in ditt hår och tvätta ditt ansikte, så att inte människorna ser att du fastar, utan bara din fader i det fördolda. Då skall din fader, som ser i det fördolda, belöna dig.”
24 Mars

Lekar och aktiviteter

På denna träff kommer vi att ägna oss åt olika lekar och aktiviteter, samt ha bible studies. Vi kommer bland annat spela maffia och andra klassiska SEKU-lekar. Vi kommer också att studera de heliga skrifterna för att vi ska komma närmare Gud. Vi hoppas kunna träffa många ungdomar på denna träff. Må Gud välsigna er alla!

(Första Korinthierbrevet 10:31) “Om ni äter eller dricker eller vad ni än gör, så gör allt till Guds ära.”
28 April

Fotboll och grill

Alla killar är välkomna till denna fotbolls träff. Vi kommer förhoppningsvis spela en fotbollsmatch mot en annan kyrka, för att ha chansen att träffa andra ungdomar i vår tro. Under träffen kommer vi att grilla god mat, och möjligtvis ha en föreläsning om ekumenik. Detta är ett bra tillfälle att träffa nya ungdomar med samma tro och spela fotboll med dem. Må Gud välsigna er alla!

(Jesaja 41:10) “Var inte rädd, jag är med dig. Ängslas inte, jag är din Gud. Jag ger dig styrka och hjälper dig, stöder och räddar dig med min hand.”

26 Maj

Kontaktperson

Elias Abraham

Sammankallande för 15+ Utskott
073-672 78 43

Arrangör

15+ Utskottet
Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.