SEKU – 23+ Fredagsträffar

15+ FREDAGSTRÄFFAR

På fredagskvällarna samlas vi ungdomar för exempelvis spännande diskussioner, lek, bakning och mycket mer skoj. Varje fredagsträff har sitt eget unika tema och program.

Kvällarna kickar igång direkt efter 18:00-mässan med en lättare måltid, och sedan drar vi igång kvällens planerade program. Efter att vi har avslutat kvällens aktiviteter samlas vi för kvällsbön i kyrkan, och sedan kan du välja att hänga kvar i ungdomsrummet.

Schema för 15+ fredagsträffar

Så här ser schemat för våra 15+ fredagsträffar ut:

● 18:00 – Mässa
● 18:45 – Tilltugg
● 19:30 – Kvällens program
● 21:00 – Kvällsbön
● 21:20 – Häng

Dessa träffar erbjuds en gång i månaden och är främst riktade till ungdomar mellan 15 och 18 år, men vi välkomnar också äldre ungdomar. Träffarna är gratis, och du behöver sällan anmäla dig i förväg. Bara kom som du är och var med på en givande kväll i gemenskap med andra katolska ungdomar!

MÅNADENS UNGDOMSAKTIVITETER 15+

VÅRENS 23+ TRÄFFAR

Debattkväll

Vi välkomnar alla till vårens första 23+ träff! Denna träff kommer att vara en debattkväll där vi diskuterar och debatterar kring kontroversiella teman i katolska kyrkan. Gillar du att debattera? Eller vill du lära dig mer om vår katolska tro? Då är du mer än välkommen att komma på denna träff! Må Gud välsigna er alla!

(Jakobsbrevet 1:19-20) “Håll detta i minnet, mina kära bröder. Varje människa skall vara snar att höra, sen att tala, sen till vrede, ty en människas vrede åstadkommer inte det som är rättfärdigt inför Gud.”

22 Mars

Att hitta hem till sin tro

Under denna träff kommer vi att prata om hur man hittar hem till sin tro. Vi kommer att bjuda in olika föreläsare som kan ge olika perspektiv på hur man kan leva som kristen. Detta är en perfekt möjlighet för att stärka sin tro och komma närmare Gud. Vi hoppas att många av er kommer och tar del av denna träff. Må Gud välsigna er alla!

(Johannes 6:28-29) “De frågade då: ‘Vad skall vi göra för att utföra Guds verk?’ Jesus svarade: ‘Detta är Guds verk: att ni tro på honom som han har sänt.’”
12 April

Hälsa för kropp och själ

Vi välkomnar alla till träffen med temat hälsa för kropp och själ. Observera att träffen är på en lördag och inleds med mässa klockan 12.00. Ta med er matsäck, för efter mässan kommer vi tillsammans cykla till picknick stället där vi kommer att äta tillsammans och lyssna på föredrag om hur vi ska ta hand om vår psykiska och fysiska hälsa.

(Andra Timotheosbrevet 1:7) “Ty Gud har inte gett oss modlöshetens ande utan kraften, kärlekens och självbesinningens.”

18 Maj

Kontaktperson

Elias Abraham

Sammankallande för 15+ Utskott
073-672 78 43

Arrangör

15+ Utskottet
Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.