SEKU – 18+ Fredagsträffar

18+ FREDAGSTRÄFFAR

På fredagskvällar samlas en grupp unga individer för att fördjupa sin tro och gemenskap. Varje fredagsträff är noggrant planerat med ett särskilt tema för kvällen, där det andliga och det glada förenas. Vi börjar med 18:00-mässa och därefter inleds kvällen med en lättare måltid som ger tid för umgänge. Sedan följer kvällens program, som ofta innefattar spännande diskussioner och aktiviteter som hjälper deltagarna att växa i sin tro samtidigt som vi har det trevligt.

Efter avslutade aktiviteter samlas deltagarna för en gemensam kvällsbön i kyrkan, en stund av stillhet och bön där de kan närma sig Gud och reflektera över sina upplevelser under kvällen. De som önskar kan sedan fortsätta att umgås och dela sina tankar och erfarenheter i ungdomsrummet.

Schema för 18+ fredagsträffar

Så här ser schemat för våra 18+ fredagsträffar ut:

● 18:00 – Mässa
● 18:45 – Tilltugg
● 19:30 – Kvällens program
● 21:00 – Kvällsbön
● 21:20 – Fritt häng

Dessa 18+ träffar äger rum en gång i månaden och är öppna för ungdomar i åldern 18 till 23 år, och självklart är äldre ungdomar också välkomna. Träffarna är kostnadsfria, och du behöver sällan anmäla dig i förväg. Du är hjärtligt välkommen att delta precis som du är och uppleva en meningsfull kväll där din tro kan fördjupas i gemenskap med andra katolska ungdomar!

MÅNADENS UNGDOMSAKTIVITETER 18+

VÅRENS 18+ TRÄFFAR

Terminens första träff!

Vi välkomnar alla till årets första 18+ träff med temat “Påsken”. På denna träff kommer vi lära oss om påskens budskap och vad man bör göra under påsken, samt dela med oss av våra egna erfarenheter.

Träffen inleds med mässa klockan 18.00. Efter den bjuds det på mat och programmet sätts igång. Vi kommer att hålla på i ungefär en timme och avsluta träffen med en kvällsbön. Därefter är det fritt att göra som man vill, men vi rekommenderar att hänga kvar i ungdomsrummet med alla härliga unga vuxna. Må Gud välsigna er alla!

(Första Korinthierbrevet 6:14) “Gud har uppväckt Herren, och genom sin makt skall han uppväcka oss."
15 Mars

Karaokekväll

Vårterminens andra träff kommer att vara en karaokekväll där vi byter från världslig musik, till andlig musik med lovsånger och liknande.

Vi börjar träffen med mässa klockan 18.00, efter vilken vi bjuder mat och sätter igång med programmet. Vi avslutar med kvällsbön, varefter man är välkommen att stanna kvar i ungdomsrummet. Må Gud välsigna er alla!

(Hebreerbrevet 2:12) “Jag skall förkunna ditt namn för mina bröder, i tempelskaran skall jag sjunga ditt lov.”
26 April

Picknick utomhus med bible study

Vi välkomnar alla till en picknick utomhus i solen där vi kommer att ägna oss åt bible study. På denna träff kommer vi att umgås ute i solen medan vi studerar den Heliga Skriften.

Efter mässan klockan 18.00 bjuder vi på mat utomhus och startar igång programmet. Detta är en utmärkt möjlighet till att komma närmare Gud tillsammans med andra unga vuxna. Träffen avslutas som vanligt med kvällsbön.

(Timotheosbrevet 4:13) “Läs högt ur skrifterna, förmana och undervisa, tills jag kommer.”


24 Maj

Kontaktperson

Oskar Eriksson

Sammankallande för 18+ Utskott
070-311 16 92

Arrangör

18+ Utskottet
Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.