SEKU – Tjejgruppen

15+ FREDAGSTRÄFFAR

På fredagskvällarna samlas vi ungdomar för exempelvis spännande diskussioner, lek, bakning och mycket mer skoj. Varje fredagsträff har sitt eget unika tema och program.

Kvällarna kickar igång direkt efter 18:00-mässan med en lättare måltid, och sedan drar vi igång kvällens planerade program. Efter att vi har avslutat kvällens aktiviteter samlas vi för kvällsbön i kyrkan, och sedan kan du välja att hänga kvar i ungdomsrummet.

Schema för 15+ fredagsträffar

Så här ser schemat för våra 15+ fredagsträffar ut:

● 18:00 – Mässa
● 18:45 – Tilltugg
● 19:30 – Kvällens program
● 21:00 – Kvällsbön
● 21:20 – Häng

Dessa träffar erbjuds en gång i månaden och är främst riktade till ungdomar mellan 15 och 18 år, men vi välkomnar också äldre ungdomar. Träffarna är gratis, och du behöver sällan anmäla dig i förväg. Bara kom som du är och var med på en givande kväll i gemenskap med andra katolska ungdomar!

MÅNADENS UNGDOMSAKTIVITETER 15+

VÅRENS TRÄFFAR

Träff om högmod

Vi välkomnar alla unga katolska tjejer till denna träff där vi kommer att lära oss om högmod. Träffen inleds med högmässa klockan 11.00 och därefter börjar vi med programmet. Detta är ett väldigt bra tillfälle att lära sig mer om tron tillsammans med andra unga katolska tjejer. Hoppas så många som möjligt kommer, och må Gud välsigna er alla!

(Ordspråksboken 27:2) “Låt en annan prisa dig, inte din egen mun, en främmande, inte dina egna läppar.”
28 april

How to; Cristian girl

Vårens sista träff kommer att handla om hur man är en kristen tjej. Vi börjar som vanligt med mässa klockan 11.00. Därefter kör vi igång med programmet. Kom gärna på denna träff för att lära er om hur man lever som kriste, och för att stärka er tro tillsammans med andra ungdomar. Må Gud välsigna er alla!

(Romarbrevet 12:1) “Därför ber jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära er själva som ett levande och heligt offer som behagar Gud. Det skall vara er andliga gudstjänst.”
26 maj

Nästa träff på hösten!
Höst

Kontaktperson

Elias Abraham

Sammankallande för 15+ Utskott
073-672 78 43

Arrangör

15+ Utskottet
Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.