Bli ungdomsledare

Bli ungdomsledare

Vi söker ständigt efter personer som delar vår passion för att sprida den katolska tron och gemenskapen till våra yngre medlemmar. Att vara en del av vår ungdomsverksamhet är inte bara ett sätt att engagera sig i församlingens liv utan också en möjlighet att forma och påverka nästa generation av troende. Det finns tre sätt att hjälpa till, och här nedan hittar du mer information!

Vill du bli kateket för barn och unga?

Att vara kateket är ett fantastiskt sätt att engagera dig i vårt församlings liv och verka som en mentor och ledare för våra barn och unga. Som kateket får du möjlighet att dela din tro och dina erfarenheter med nästa generation. Du kommer att få möjlighet att planera och leda spännande aktiviteter, undervisningssessioner och böner som formar våra ungas andliga resa.

Vill du bli lägerledare?

Som lägerledare spelar du en avgörande roll i att skapa minnesvärda och meningsfulla upplevelser för våra unga deltagare. Du kommer att vara med och planera och genomföra läger som är fyllda med glädje, lärande och gemenskap. Genom att vara en del av vårt lägerteam får du möjlighet att vägleda och stödja våra ungdomar medan de utforskar sin tro och skapar starka vänskapsband.

Din roll innefattar planering och genomförande av olika aktiviteter under lägret, såsom lekar, böner och föredrag. I samarbete med präster och andra andliga ledare skapar du en varierad och meningsfull upplevelse för deltagarna. Genom ditt engagemang och din insats kommer du att bidra till att göra lägret till en minnesvärd och betydelsefull erfarenhet för alla deltagare.

Som lägerledare är du också en viktig resurs för deltagarna. Du erbjuder stöd och vägledning, lyssnar på deras upplevelser och svarar på deras frågor om tro och liv. Ditt engagemang och närvaro är avgörande för att skapa en trygg och inkluderande miljö där alla känner sig välkomna och respekterade.

Vill du sitta i ungdomsstyrelsen och arrangera träffar för ungdomar?

Att vara med i vår ungdomstyrelse ger dig chansen att vara med och forma och driva vårt ungdomsarbete framåt. Som en del av styrelsen får du möjlighet att planera och arrangera evenemang, träffar och aktiviteter som är relevanta och engagerande för våra ungdomar. Du kommer att få vara en del av beslut som påverkar våra ungas väg i tron och i livet, samtidigt som du bygger starka relationer med andra engagerade ungdomsledare.

Det finns olika utskott som bedriver olika verksamheter inom SEKU ungdomsverksamhet, såsom:

Vill du bli lägerledare?
Eller kateket för barn och unga?
Eller lockas du kanske av meningsfullt styrelsearbete?
Previous slide
Next slide

Kom och gör skillnad hos oss!

Oavsett vilket av dessa områden som lockar dig mest är vi övertygade om att du kommer att göra en positiv och meningsfull skillnad i vårt ungdomsarbete. Kom och vara med och forma kyrkans framtid tillsammans med oss!

Om du är intresserad av någon av dessa uppdrag, vill veta mer eller bara vill bolla idéer, kontakta församlingens barn- och ungdomskonsulent Rodas Berhane på rodas.berhane@sanktaeugenia.se eller 073-559 33 20.

Eller använd formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan!

Kontaktperson

Rodas Berhane

Var vi finns

Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.