Församlingsnyheter

SUD 2024- SUK:S 90-ÅRS JUBILEUM

Välkomna till årets Stiftsungdomsdagar (SUD) den 6-8 september 2024! Riksförbundet Sveriges Unga Katoliker (SUK) öppnar sina armar för alla ungdomar mellan 15 och 28 år för en helg fylld av gemenskap och tro.

Vi kommer att samlas i den vackra staden Skara, där vi även var förra året. Tillsammans kommer vi att resa upp vårt tält och fylla staden med glädje och ha otroligt kul tillsammans I den imponerande Skara domkyrka, en av Sveriges största och äldsta kyrkor, kommer vi att fira den heliga mässan.

Vi hoppas på att som tidigare år vara en stor grupp från SEKU som kommer, så anmäl dig och följ med. Kardinal Anders Arborelius kommer även att vara närvarande. Förutom detta kommer vi erbjuda flera spännande workshops där deltagarna kan fördjupa sin tro och kunskap.

Årets tema för SUD är: ”De som litar till Herren springer utan att bli trötta” (Jesaja 40:31). Det är en påminnelse om att vi genom att förtrösta på Gud kan övervinna alla hinder och utmaningar. Med friden som band strävar vi efter att bevara den andliga enheten och erkänna Guds allomfattande närvaro.

Denna gång kommer vi att kunna vara ännu fler för att fira SUK:s 90-årsjubileum! Det blir en helg fylld av glädje och festligheter där vi firar och SUK:s långa historia av ungdomsengagemang.

Ta med dig dina vänner och anmäl er redan idag via SUK:s hemsida eller följ länken i sparade händelser. Länk: https://forms.gle/EXbjGZEMYxR7NHBB8

Missa inte chansen att delta i årets största och mest minnesvärda evenemang!

Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.