Församlingsnyheter

Rapport från mötet om klimatkrisen – tankar, idéer, tips!

I söndags (den 9/12) efter mässan hölls ett öppet möte om församlings och enskilda medlemmars ansvar och möjligheter gällande klimatkrisen. Omkring 35 personer deltog. Mötet inleddes med bön, och därpå höll Alaisdar Skelton, församlingsmedlem, professor i geokemi och petrologi, och direktor för Bolincentret för klimatforskning,  en mycket uppskattad presentation av nuläget och orsakerna. Den gav kunskap, handlingskraft och hopp! Ett stort varmt och hjärtligt tack till Alasdair!

 

Därefter följde samtal i smågrupper. Resutatet finns här: Öppet möte om klimatet 9 dec 

Vi ses igen den 10 februari, kl 12.30 i Biblioteket. Alla är varmt välkomna!

Ge en gåva och gör skillnad!
 kr. 
Personlig Information

Kreditskortsinformation
Detta är en säker SSL-krypterad betalning.

Faktureringsuppgifter

Donationstotal: 100 kr.